Afbeelding

Road2University: colleges door vier topuniversiteiten

Onderwijs 742 keer gelezen

VEGHEL | Met Road2University organiseert Rotary Meierijstad op de Noordkade in Veghel op 21 en 22 januari kennismakingscolleges door vier topuniversiteiten. Deelnemers hebben de gelegenheid om dicht bij huis te proeven aan een universitaire opleiding, zich te laten inspireren door de onderwerpen en informatie op te doen over het volgen van een deeltijdopleiding.

Naast de colleges is er alle gelegenheid om het gesprek aan te gaan met de hoogleraren, oud-deeltijdstudenten en voorlichters van de universiteiten TU/Eindhoven/JADS, Wageningen University, Maastricht University en Erasmus Universiteit Rotterdam. Deelname is kostenloos, aanmelden via: www.r2u.nl.
Road2University is er om mensen te inspireren een opleiding te gaan doen naast hun baan.

Waarom
Kennis is een belangrijke factor voor een vitale en duurzame samenleving. "Door het kennisniveau van werknemers en werkgevers in de regio te versterken willen we hier een bijdrage aan leveren", laat de initiatiefnemer, Rotary Meierijstad, weten.

Hoe
Rotary biedt met Road2University een initiatief waarmee ze 'latent talent' willen prikkelen en enthousiasmeren om te investeren in zichzelf. Door het volgen van een universitaire deeltijdopleiding welke aansluit bij je werk/interessesfeer neemt je waarde toe, voor jezelf, je werkgever en voor de samenleving.

Wie
Iedere werknemer met een hbo of universitaire opleiding en werkgevers woonachtig in en rondom de gemeente Meierijstad die openstaan voor een investering in zichzelf of zijn of haar organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant