Coppens, 10.000 vierkante meter warenhuis.
Coppens, 10.000 vierkante meter warenhuis.

Feest in Volkel met kans op ballonvaart met Coppens 10 daagse

Zakelijk 120 keer gelezen

VOLKEL | Binnenkort is de folder van Coppens Warenhuis in de brievenbus te vinden. Coppens viert 10 dagen feest voor alle klanten.

Vele mensen weten Coppens Warenhuis te vinden voor vuurwerk, voor tuinmeubels of carnaval. Dat Coppens veel meer te bieden heeft, is voor veel klanten een aangename verrassing als ze het warenhuis binnen lopen. Wie eenmaal de weg naar Coppens gevonden heeft keert terug. Gratis parkeren en gratis lekker koffie drinken is hier nog steeds vanzelfsprekend, maar niet de belangrijkste reden. Het grote assortiment, het lekker rondsnuffelen, het juiste advies en een goede service zijn belangrijke redenen om op de verschillende afdelingen bij Coppens rond te kijken. Franulka, al bijna 12,5 jaar werkzaam bij Coppens kan dit beamen. Aan de kassa ziet ze veel tevreden klanten passeren. "Ik wist niet dat jullie dat ook verkopen" is een uitspraak die ze regelmatig te horen krijgt.
Wie de folder doorbladert ziet ook meteen dat Coppens veel te bieden heeft. Bovendien vind je voor elke dag een superaanbieding. Een dagknaller die echt maar 1 dag geldig is. Als blijk van waardering voor de steeds terugkerende klanten gaat Coppens starten met een puntensysteem. Hiermee kan gespaard worden voor een bonuskorting. Voor alle klanten die het warenhuis bezoeken tijdens de Coppens-10-daagse heeft Coppens Warenhuis nog een extra verrassing in petto; iedereen maakt kans op een ballonvaart. Op zondag 23 oktober worden er 5 kaartjes voor 2 personen verloot! Zo kan het warenhuis ook eens vanuit de lucht bekeken worden. Coppens Warenhuis is zondag 16 en 23 oktober extra open van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant