Het thema van het Business Event werd tijdens een feestelijke avond bij Van de Valk bekend gemaakt. (foto: Ad van de Graaf)
Het thema van het Business Event werd tijdens een feestelijke avond bij Van de Valk bekend gemaakt. (foto: Ad van de Graaf)

Gootzen: "Een vurige ondernemer springt eruit"

Zakelijk 1.194 keer gelezen

UDEN | 'Elements of Wonder', dat is het thema van het tweejaarlijkse Business Event dat zaterdag 13 mei 2017 weer plaatsvindt. "We zoeken elke editie naar een thema dat origineel is en past bij de huidige tijd", vertelt bestuursvoorzitter Han Gootzen.

De vier elementen: aarde, lucht, water en vuur staan centraal tijdens het Business Event. "Een vurige ondernemer springt eruit, maar een een ondernemer die 'geaard' is, staat met twee voetjes op de grond", aldus Gootzen.

Landerd
Dit jaar wordt voor het eerst ook de gemeente Landerd betrokken bij het event. "Zie het als voorsorteren op de mogelijke fusie van Landerd en Uden", zegt Gootzen. "We vinden het ontzettend leuk als er veel ondernemers uit Landerd komen. Ze zijn heel welkom. Er zijn natuurlijk al tal van voorbeelden te noemen van Landerdse ondernemers die actief zijn in Uden. Zoals Maarten van Tienen met zijn koffie." Vier jaar eerder werd er een poging gedaan om Veghel bij het Business Event te betrekken, maar dat liep toen op niets uit.

De locatie is dit jaar BillyBird Park Hemelrijk. "We maken geen gebruik van de gebouwen in Hemelrijk, maar we gaan zelf iets bouwen op het park. Deze locatie is natuurlijk ideaal. We hopen dat er 650 tot 700 mensen komen, zie die maar eens ergens te ontvangen.

Hoe het programma er precies uit komt te zien, is nog niet bekend. Ook dit jaar worden er ondernemerspluimen uitgereikt aan ondernemers uit Uden, Odiliapeel en Volkel. "We hebben Landerd nog niet opgenomen in deze prijzen, maar dat is zeker wel iets voor de toekomst", aldus Gootzen. Verder zal ook het feestgedeelte niet ontbreken later op de avond.

Gezinsdag
Nieuw dit jaar is de gezinsdag die de dag na het Businessevent, op zondag 14 mei gehouden wordt. "Het is dan Moederdag en we willen graag gezinnen uitnodigen om naar Hemelrijk te komen, maar ook bedrijven en medewerkers", aldus Gootzen. "Alle faciliteiten die tijdens het Business Event aanwezig waren, zullen dan ook beschikbaar zijn. Ton Derks, eigenaar van BillyPark Hemelrijk zal ook zijn relaties, onder andere abonnementhouders, uitnodigingen", zegt Gootzen.

Ton Derks laat weten: "Wij vinden het natuurlijk heel leuk dat het Business Event bij ons gehouden gaat worden." Hoe het programma van de zondag er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. "Over de invulling van de zondag, later meer informatie", aldus Derks.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op 12 januari 2017. Voor meer informatie over het Business Event kijk op de website
ttps://www.businesseventsuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant