Roger Westgeest, Mario Langeveld en Robert Philips.
Roger Westgeest, Mario Langeveld en Robert Philips.

Contour Accountants verder als BGH Accountants & Adviseurs

Zakelijk 1.512 keer gelezen

VEGHEL | Met ingang van 1 januari 2017 gaat CONTOUR Accountants in Veghel verder onder de naam BGH Accountants & Adviseurs Veghel.

Per die datum wordt accountantskantoor CONTOUR gesplitst. Partner Patrick Berbers (Veghel) en partners Mario Langeveld, Robert Philips en Rogers Westgeest (Boxmeer) gaan een strategische samenwerking aan met BGH Accountants & Adviseurs met vestigingen in Nijmegen, Schijndel en Uden.

Vertrouwen
De splitsing heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid. Ook de dienstverlening en service aan de klanten blijft voor beide bedrijven hetzelfde als voorheen.
Berbers ziet de toekomst onder deze nieuwe naam met veel vertrouwen tegemoet. Gezamenlijk vormt BGH een full-service accountantskantoor met circa 100 enthousiaste professionals en vestigingen in Boxmeer, Cuijk, Nijmegen, Schijndel en Uden. Ook de internationale samenwerking met Euregiotax blijft gehandhaafd.

Vernieuwen
Patrick Berbers vertelt: "We willen blijven investeren in de toekomst en kijken uit naar de samenwerking met BGH. We blijven dezelfde diensten aanbieden en zullen ook blijven vernieuwen. Zo kunnen we onze klanten nu én in de toekomst ontzorgen op financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied."

Voor meer informatie: www.contouraccountants.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant