Voor de nieuwste trends op tuingebied bent u bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres.
Voor de nieuwste trends op tuingebied bent u bij Coppens Warenhuis aan het juiste adres.

Lente bij Coppens Warenhuis: scoor hier je nieuwe tuinmeubelen

Zakelijk 857 keer gelezen

VOLKEL | De lente is begonnen! En daar speelt Coppens Warenhuis in Volkel goed op in. Er zijn weer twee complete hallen ingericht met de nieuwste tuinmeubelen. Er is voor ieder wat wils.

Mensen kunnen bij Coppens terecht om even lekker rond te snuffelen, maar voor beleving en deskundig advies ben je er aan het juiste adres. "Een tuinset wil je toch uitproberen voordat je het aanschaft, dat kan hier", aldus Coppens.

Coppens mag zich zeker speciaalzaak noemen op tuinmeubelgebied. Alle bekende merken staan in huis en de eigen importlijn is flink uitgebreid. Met deze exclusieve lijn weet Coppens aan wensen van de consument tegemoet te komen als geen ander. "Prijs, kwaliteit en duurzaamheid zijn hier heel belangrijk", laat Coppens weten.

Natuurlijk zijn er ook nog diverse andere zomerse artikelen verkrijgbaar zoals kussens, barbecues, terrasverwarmers en leuke tuinaccessoires. "Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te komen nemen."

Koopzondag
Er is een extra koopzondag op zondag 2 april. De deuren van Coppens Warenhuis zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor publiek. Leuk extraatje, tijdens de Coppens-tien-daagse werden er ballonvaarten verloot. De winnaars gaan deze zondag van hun prijs genieten. Als het weer het toelaat, gaat de ballon om 17.00 uur de lucht in. Komt dat zien!

Voor meer informatie kijk op de website
www.coppenswarenhuis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant