Afbeelding

Businessevent belooft opnieuw verwachtingen te overtreffen

Zakelijk 385 keer gelezen

UDEN | Na Secret Mission in 2015 waren veel ondernemers het erover eens: dit businessevent wordt moeilijk te evenaren. Stichting Business Events Uden ging de uitdaging aan en presenteert op zaterdag 13 mei de opvolger: Elements of Wonder. "Deze editie wordt minstens zo bijzonder en heel verrassend", beloven de bestuursleden. Wat staat ondernemend Uden, Volkel en Odiliapeel te wachten?

Elements of Wonder is het tweejaarlijkse businessevent van Uden, Volkel en Odiliapeel. Na eerdere edities op de Vliegbasis in Volkel (2015) en in een circustent in het Bevrijdingspark in Uden (2013), vindt het evenement dit jaar plaats op Hemelrijk in Volkel. Daar verrijst een compleet nieuw complex, op een bijzondere plek in het park. "Ons thema draait om de elementen aarde, water, lucht en vuur", vertelt Han Gootzen, voorzitter van Stichting Business Events Uden. "Daar kun je ontzettend veel mee doen. Qua creativiteit hebben wij ons niet laten beperken. Dat zie je in de eerste plaats terug in de invulling van de locatie."

Het programma prijsgeven doet de organisatie nooit, ook nu niet. "Maar neem maar van mij aan dat we weer flink uitpakken, op een manier die weinigen verwachten", aldus Han Gootzen. "We zijn erin geslaagd om een mooi en evenwichtig programma samen te stellen. De gasten verrassen en verwonderen, en tegelijkertijd zorgen voor een goede opbouw van de avond, dat is steeds ons doel geweest. Ik ben er trots op dat dit weer is gelukt. Dit is mede te danken aan Gijs de Louw en Mirte Romanillos, die wij in de arm hebben genomen voor de organisatie."

De avond begint net zoals andere jaren met een feestelijke opening en de uitreiking van de Ondernemerspluimen. Dit gaat gepaard met bijzondere acts, waardoor de energie er direct vanaf de eerste minuut vanaf spat. Na dit deel, dat ongeveer een uur duurt, barst het feest los. Artiesten, entertainment, muziek, mooie hapjes en heerlijke drankjes: alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond zijn aanwezig. Han Gootzen: "We willen dat onze gasten genieten, elkaar ontmoeten en lekker los gaan. Daarvoor hebben we alles uit de kast gehaald. Zelfs een groot artiest, iemand die geen enkele ondernemer hier verwacht. Wie? Tja, dat zie je op 13 mei."

Naast Han Gootzen bestaat het bestuur van Stichting Business Events Uden uit: Ingrid Janssen, Roland de Laak, Remco Michielsen, Kittie Spierings, Madelon Gloude, Mark van den Bogaart en Randy Strik. Zij zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om zo veel mogelijk bedrijven en ondernemers enthousiast te maken voor het evenement. Het resultaat is een mooi palet aan sponsoren. De hoofdsponsor is – net zoals eerdere jaren – Rabobank Uden Veghel. "Onze sponsoren zijn belangrijk voor ons. Zonder hen was het niet gelukt om een avond van dit kaliber neer te zetten", stelt Han Gootzen. De sponsoren hebben dit jaar voor het eerst een eigen tafel tijdens het eerste deel van de avond, bij de uitreiking van de Ondernemerspluimen. Zo kunnen zij de avond samen met hun gasten op een ontspannen manier beginnen.

Betrokkenheid ondernemend Landerd
Inmiddels is ook de losse kaartverkoop in volle gang. Die verloopt goed; hij kwam dit jaar zelfs eerder op gang dan andere jaren. "Je kunt merken dat mensen benieuwd zijn", vertelt Han Gootzen. "Velen waren aanwezig bij de eerdere edities, hebben toen ontzettend genoten en willen het gewoon niet missen. Dat is een mooi compliment." De organisatie heeft ruimte voor 750 gasten en verwacht dit aantal ook. Naast ondernemend Uden, Volkel en Odiliapeel ziet het ernaar uit dat ook ondernemend Landerd goed is vertegenwoordigd. Hiervoor heeft de organisatie zich de afgelopen maanden sterk gemaakt, in samenwerking met een aantal ondernemers in de gemeente Landerd.

Tickets kopen
Tickets voor Elements of Wonder kosten € 100,- excl. btw per stuk en zijn eenvoudig te bestellen via www.businesseventsuden.nl (met factuur). Hiervoor krijg je een volledig verzorgde avond, compleet met bijzondere optredens, hapjes en drankjes. Het event sponsoren en je organisatie profileren ten overstaan van 750 ondernemers? Kijk op de website voor de pakketten of neem contact op met de organisatie.

Elements of Wonder vindt plaats op zaterdag 13 mei om 19.30 uur. Voor tickets en meer informatie over de opzet, dresscode en sponsorpakketten, kijk op www.businesseventsuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant