Wie is de leukste brildrager uit Uden?
Wie is de leukste brildrager uit Uden?

Brildrager van het Jaar verkiezing weer van start

Zakelijk 551 keer gelezen

UDEN | Brildragers uit Uden kunnen zich vanaf vandaag weer opgeven voor de achttiende Brildrager van het Jaar verkiezing van Specsavers. Nieuw dit jaar is dat je, naast in je eentje, ook samen met je brildragende familieleden mee kunt doen! Want, zo blijkt uit onderzoek, het dragen van een bril is vaak erfelijk.

Overigens hoeft een brillenfamilie niet alleen uit ouders en kinderen te bestaan. Ook schoonfamilie, neefjes
en nichtjes en opa's en oma's kunnen met elkaar een foto insturen. De enige voorwaarde is dat een brillenfamilie uit minimaal twee personen bestaat.
Opticien Junes Benslimane van Specsavers Uden: "In Specsavers Uden komen familieleden geregeld samen een nieuwe bril uitzoeken. Naast dat je moeder, zus of neef je goed kent en eerlijk is over welke bril bij je past, komt het vaak voor dat zij zelf ook een bril dragen. Met de nieuwe categorie brillenfamilie kunnen zij zich nu samen aanmelden voor de verkiezing. Ik kijk uit naar de vrolijke familiefoto's!" Brildragers in de leeftijdscategorieën 16 - 25, 26 - 45, 45+ én brillenfamilies kunnen zich vanaf 22 mei tot en met 19 juni inschrijven. Het Nederlandse publiek mag van 29 mei tot en met 26 juni zijn stem uitbrengen op de meest favoriete brildrager en brillenfamilie. De top vijf per categorie wordt op 26 juni bekendgemaakt, waarna de professionele jury per categorie een winnaar aanwijst. Ook dit jaar zijn er mooie prijzen te winnen; per categorie maak je kans op een reischeque vanaf duizend euro én twee gratis brillen. Aanmelden kan via
www.brildragervanhetjaar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant