Ado en Myrveta Music.
Ado en Myrveta Music.

Bakker Bart al is bijna twintig jaar een begrip in centrum Uden

Zakelijk 3.405 keer gelezen

UDEN | Franchiseorganisatie Bart's Retail B.V. opende veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Zo opende Bakker Bart twintig jaar geleden ook de deuren van haar nieuwe winkel in Uden.

Ondernemersstel Ado en Myrveta Music, zelf ook woonachtig in Uden, zijn al tien jaar de trotse eigenaren van Bakker Bart aan de Sacramentsweg in Uden. Ondernemen zit hen in het bloed. Ook de broer van Ado, Dzemal, heeft met de Barbershop een eigen onderneming in Uden. De kracht van Bakker Bart is voornamelijk de versheid van de producten. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis, maar je kunt er ook terecht voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch, een verse warme snack of nieuw brood met verlaagd koolhydraatgehalte.

Bezorgen
Vanaf heden bezorgt Bakker Bart Uden ook je vers belegde broodjes bij je thuis. Van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 14.00 uur, kunnen zowel particulieren als zakelijke klanten genieten van de Bakker Bart bezorgservice. Bestellen kan gemakkelijk online op www.bakkerbart.nl of via thuisbezorgd.nl. Of kom langs in het filiaal aan de Sacramentsweg 12 in Uden. Geopend van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur en vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant