Afbeelding

Plus Eijkemans sponsort de Udense Musical in natura

Zakelijk 1.244 keer gelezen

UDEN | Plus Eijkemans is één van de sponsoren van de Udense Musical. Afgelopen vrijdag overhandigde eigenaren Wim en May-anne Eijkemans een pasje waarmee de crew boodschappen kan doen bij de Plus. Voorzitter van de Udense Musical, Eugène van Hoorn, nam de pas in ontvangst.

De Plus sponsort in natura. Dat betekent dat ze eten en drinken verzorgen voor onder andere de repetities. Wim Eijkemans vindt het erg belangrijk om een goed doel in de regio te steunen. "Hier leeft de gemeenschap van op! Ik word zo enthousiast van de Udense Musical. Ik heb sowieso een zwak voor vrijwilligers en bij de Udense Musical zijn ruim honderd vrijwilligers actief. Zij zetten zich zo in om een mooie productie op de planken te zetten. Het resultaat vind ik elke keer weer verbluffend. Ik vind het dan ook heel fijn dat ik hier een bijdrage aan kan leveren."

Volgend jaar is er voor de zesde keer een Udense Musical te zien in Markant Uden. Een groep van zo'n 100 vrijwilligers en professionals gaat vanaf de zomervakantie voor en achter de coulissen hard aan de slag om de zesde productie in december 2018 op de planken te brengen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant