Afbeelding
Foto: Thom Touw

Jaguar Land Rover past haar dealernetwerk aan in Limburg

Zakelijk 2.445 keer gelezen

MAASTRICHT | Jaguar Land Rover past haar dealernetwerk aan in de regio Limburg. PGZ, dealergroep in de premium merken Porsche en Bentley voor Noord-Brabant en Limburg, en Jaguar Land Rover dealer The Adventure uit 's-Hertogenbosch slaan de handen ineen en starten per 1 maart 2019 onder de naam Jaguar Land Rover Maastricht de sales & service activiteiten voor de merken Jaguar en Land Rover in de regio Limburg.

De huidige Jaguar Land Rover partner 'De Uiver' gaat alleen de service activiteiten voor de merken Jaguar en Land Rover voortzetten vanuit de huidige vestiging in Doenrade. Jaguar Land Rover Maastricht zal tot de oplevering van de nieuw te realiseren vestiging op Maastricht-Airport haar activiteiten starten vanuit een naastgelegen tijdelijke locatie aan de Afrikalaan nummer 41.
'De Uiver' was officieel Jaguar Land Rover dealer en al jaren het vertrouwde gezicht in de regio. Ralf Feijts: "Al onze klanten blijven verzekerd van de service en klantgerichtheid welke ze van ons gewend zijn sinds 1972 met Land Rover en 2016 voor Jaguar. Wij zullen de service activiteiten voortzetten op de vertrouwde locatie aan de Provincialeweg Noord 85-87 te Doenrade. In 2019 starten wij met de verbouwing van ons huidige pand." Luc Vanderfeesten, mede-eigenaar van PGZ: "Sinds 2011 zijn wij met vestigingen vertegenwoordigd in Limburg, eerst met Porsche, later ook met Bentley. Met veel passie en zeer hoge klanttevredenheid zijn beide bedrijven een succesvolle, vaste waarde geworden voor de hele Limburgse regio. Met Jaguar en Land Rover voegen we twee prachtige merken toe die perfect passen bij onze manier van werken."

Merkliefde
Dankzij The Adventure heeft Jaguar Land Rover Maastricht al direct de kennis, ervaring en merkliefde aan boord. "Een geweldige aanvulling waar wij trots op zijn", zo vertelt Peet van Herpen, eigenaar van The Adventure. "Sinds 2009 hebben wij hard gewerkt om ons bedrijf te brengen tot waar wij nu staan. Om nu ook Limburg te mogen vertegenwoordigen voelt daarom niet alleen als een mooie uitdaging, maar ook als een beloning. Wij kijken er met plezier naar uit om Jaguar Land Rover Maastricht tot een succes te maken, voor onszelf én voor de Limburgse klanten."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant