De uitreiking van Brabants Besten.
De uitreiking van Brabants Besten.

Logistiekconcurrent uit Venhorst benoemd tot Brabants Besten

Zakelijk 216 keer gelezen

VENHORST | Gedeputeerde Bert Pauli (Economische Zaken en Internationalisering) heeft Logistiekconcurrent uit Venhorst benoemend tot Brabants Besten voor de periode 2016/2017. Dit vond 6 juli plaats op het provinciehuis in 's-Hertogenbosch.

Brabants Besten zijn ondernemers die sterk zijn in innovatief werkgeverschap en hun verhaal het komende jaar actief uitdragen naar andere ondernemers zodat deze hierdoor geïnspireerd raken. Want goed voorbeeld doet goed volgen.

Daarmee dragen ze bij aan verdere versterking van het bedrijfsleven en aan tevreden medewerkers die meer kans krijgen om het beste uit zichzelf te halen.

Onderwerpen
Belangrijke onderwerpen voor Brabants Besten zijn: Innoveren met inzet van werknemers (sociale innovatie), het terughalen van productiewerk uit het buitenland (reshoring), zorgen dat iedereen op de arbeidsmarkt een kans krijgt (iedereen doet mee), het verantwoord flexibel inzetten van medewerkers (flexicurity)

Bart Sanders: "Wij zijn zeer vereerd met deze nominatie die gaat over innovatief ondernemerschap en werkgeverschap. Samen zorgen we ervoor, dat het gewoon goed geregeld is. Samen voor onze klant, samen mét onze klant en samen dankzij onze klant."

Meer informatie
Voor meer informatie over het bedrijf kijk op www.logistiekconcurrent.nl. Voor meer informatie over Brabants Besten kijk op www.brabantsbesten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant