Afbeelding

"Van A tot Z helpen met een financieel-juridisch conflict"

Zakelijk 242 keer gelezen

UDEN | "Benaderbaar en laagdrempelig", zo omschrijven Cine van Heijnsbergen en Pauline van Meurs Lex Specialis Gerechtsdeurwaarders in Uden.

Lex Specialis is een ervaren deurwaarderskantoor in Uden dat de hele regio Uden - Veghel bedient. "Wij hebben alle disciplines onder één dak en kunnen klanten van het begin tot het einde bijstaan in een financieel-juridisch conflict", legt Van Meurs uit. "We hebben korte lijntjes en werken altijd met één aanspreekpunt. Bovendien laten wij echt niet meteen de meter lopen. Aan advies hangt bij ons niet direct een prijskaartje." Van Heijnsbergen voegt daaraan toe: "Voor de debiteuren zijn wij streng, maar rechtvaardig. Wij willen niemand het vel over de oren trekken. Met een betalingsregeling bereik je soms veel meer. Mensen krijgen dan het gevoel dat ze geholpen worden en dat motiveert ze meer om te betalen. Wij zijn de spil tussen beide partijen en gaan altijd voor een goede oplossing."

Het kantoor is gebouwd op drie pijlers: het incassotraject, juristen voor de gerechtelijke procedures en gerechtsdeurwaarders voor de tenuitvoerlegging van de vonnissen. Dat is uniek in de regio. "Van de eerste sommatie tot de executie van een vonnis, wij kunnen alles voor de klanten regelen", zegt Heijnsbergen.

Spreekuur
Elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een gratis spreekuur. Dan kunnen mensen zonder afspraak binnenlopen, maar op de andere dagen is dat eigenlijk ook geen probleem. "Mensen zijn bij ons altijd welkom voor advies. We zijn naast het inloopspreekuur ook aanwezig van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 14.30 tot 16.30 uur. Buiten deze tijden een afspraak maken is zeker ook mogelijk."

Verantwoord ondernemen
Maatschappelijk betrokken zijn vinden zowel Van Heijnsbergen als Van Meurs ontzettend belangrijk. Daarom is Lex Specialis sponsor van de Hockey Club Uden en ondersteunt ze het project BeterBoek van ziekenhuis Bernhoven. Dat is een initiatief voor kinderen die opgenomen worden in het ziekenhuis en zo spelenderwijs daar wegwijs worden gemaakt. "Betrokken zijn vinden wij heel belangrijk. Je moet onderdeel zijn van de lokale samenleving om goed mee te kunnen draaien", vinden de dames. "Bij deurwaarders denk je al snel aan mensen die alleen maar komen halen, maar wij brengen ook", voegt Van Heijnsbergen toe.
Lex Specialis Gerechtsdeurwaarders Juristen Incasso is gevestigd aan Pastoor Spieringsstraat 221 in Uden.

Dit verhaal is verschenen in Bedrijvig Uden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant