De werkzaamheden zijn momenteel in volle gang.
De werkzaamheden zijn momenteel in volle gang.

Feestelijke start bouw Aan de Markt en woonmanifestatie

Algemeen 1.481 keer gelezen

VEGHEL | Nog even en het nieuwe en luxe woongebouw 'Aan de Markt' siert het centrum van Veghel. Op vrijdag 31 januari wordt vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur op feestelijke en bijzondere wijze de komst van dit imposante appartementencomplex gevierd. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Aan de Markt is wonen in exclusieve appartementen en penthouses in hartje Veghel. Met alle privacy en toch middenin de dorpse gezelligheid. Een fraai complex met een bijzondere signatuur. Aan de marktzijde komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes en een moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa. De ruime appartementen en penthouses kennen een hoogwaardige afwerking en brengen een hedendaags comfort. De ligging van de appartementen is prachtig met het centrum en de kerk op steenworp afstand.

Woonmanifestatie
Op 1 februari vindt er van 14.00 uur tot 17.00 uur een woonmanifestatie plaats op de bouwlocatie. Tijdens de woonmanifestatie zal de makelaar geïnteresseerden uitgebreid informeren over de beschikbare appartementen en het penthouse. Er zijn nog ruime appartementen vanaf 299.000 euro vrij op naam en een exclusief penthouse vanaf 925.000 euro vrij op naam met een mooi formaat en bijzondere indeling beschikbaar.

Informatie
Voor meer informatie kijk op www.aandemarktinveghel.nl of neemt contact op met BOSS Wonen: 073-6123030.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant