Snelle is op 13 november te zien in De Lievekamp.
Snelle is op 13 november te zien in De Lievekamp.

Muziek en persoonlijke verhalen van Snelle op eerste theatertour

Algemeen 399 keer gelezen

OSS | In het najaar start Snelle zijn allereerste theatertour. De populaire rapper speelt op zaterdag 13 november in theater De Lievekamp. Tijdens de voorstelling ‘FF tussen ons’ speelt Snelle samen met zijn Lieve Jongens band en vertelt hij persoonlijke verhalen.

Begin april van dit jaar bracht Snelle zijn eigen Netflix-documentaire Zonder Jas Naar Buiten uit, stond hij op nummer 1 met zijn album Lars en scoorde de mega hit Blijven Slapen met Maan. Nu kan hij niet wachten om zijn ervaringen en muziek van de afgelopen jaren te delen met zijn publiek. In FF tussen ons zullen in een intieme setting Snelles hits worden gespeeld, in gezelschap van zijn Lieve Jongens band en afgewisseld met sterke verhalen over vriendschap en muziek.
Singer-songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn megahit Reünie. Op 24 oktober 2019, ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album Vierentwintig, dat binnen 24 uur goud werd. Met het liedje Smoorverliefd maakte Snelle jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets. Op deze nummer 1 hit volgde 17 Miljoen Mensen met Davina Michelle, De Overkant met Suzan & Freek, In De Schuur met Ronnie Flex en Papa Heeft Weer Wat Gelezen met Thomas Acda. Met al deze nummers werd Snelle in 2020 bekroond tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland. In 2021 won hij won een Top 40 Award voor Beste Artiest en ontving een Edison nominatie in de categorie Pop. Zijn album Lars kwam op nummer 1 binnen in diverse hitlijsten en daarnaast is hij te zien als coach bij The Voice Kids.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant