Afbeelding

Wandeling door centrum levert meer groene ideeën op voor je eigen tuin

Algemeen 338 keer gelezen

Wist je dat door één of enkele tegels eruit te wippen, je jouw tuin veel groener, gezelliger en kleurrijker kunt maken? Je hoeft hiervoor geen groene vingers te hebben en het vraagt weinig van je kostbare tijd. Nina van Schagen en Viviana Kerstens van Praktisch Alles Groen (gemeente Oss) nemen je op vrijdag 5 november mee op een wandeling door het centrum van Oss. 

Ze adviseren hoe je met weinig ruimte je tuin groener en duurzamer kunt inrichten. Je krijgt uitleg over de soorten planten en bloemen die meer insecten, bijen en vlinders aantrekken, wat weer zorgt voor meer biodiversiteit in de tuin. Hoe verzorg je deze planten? Welke andere onderhoudsvrije alternatieven zijn er mogelijk in plaats van steen? Met kleine veranderingen kun je al bijdragen aan een betere leefomgeving. Na een ochtendwandeling tussen 10.30 en 12.00 uur op 5 november hebben deelnemers meer groene ideeën voor de eigen tuin.

Praktisch
Wil je meedoen? Meld je aan via de de website www.nobb.nl/activiteiten. Na je aanmelding krijg je een persoonlijke bericht met daarin een bevestiging voor deelname. Vol = vol. Meer informatie over het project ‘de Inloopschool’ is te lezen op de website www.nobb.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant