Afbeelding

‘Maasdijk Winterrun unieke trailrun door de uiterwaarden’

Sport 345 keer gelezen

De Maasdijk Winterrun vindt plaats op zondag 12 december. “Een unieke trailrun door de uiterwaarden langs de Maas tussen Gewande en Ravenstein”, aldus de organisatie.

“De Maasdijk Winterrun gaat overwegend over single tracks en is meer dan 90 procent onverhard. Je kunt kiezen uit vier afstanden die op verschillende locaties starten: 35, 23, 18 en 10 kilometer. Alle afstanden finishen in Ravenstein. De 35 kilometer is de meest complete afstand, door het prachtige buitendijkse landschap van akkers, weilanden, sloten en strangen. Welke afstand je ook kiest, de natuur, het weer en de klei dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen”, zegt de organisatie. Inschrijven kan via de website www.demaasdijk-events.nl. Op deze website staat ook meer informatie over de Winterrun. Voor vragen kun je mailen naar winterrun@demaasdijk-events.nl.

De Maasdijk
Op 18 en 19 juni 2022 is het weer tijd voor De Maasdijk. Met onder andere hardlopen, triathlon, skaten, steppen en fietsen staan er weer diverse onderdelen op het programma. Inschrijven kan vanaf 18 december 2021.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant