Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest.
Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest.

Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest vrolijke familievoorstelling

Algemeen 536 keer gelezen

Fien en Teun vieren samen met bezoekers het leukste feest van het jaar met de voorstelling ‘Fien & Teun – Het Sinterklaasfeest’. In dit nieuwe avontuur krijgen ze heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij. Deze vrolijke familievoorstelling is zondag 21 november te zien in theater De Lievekamp.

Samen met al hun dierenvriendjes bereiden Fien en Teun zich voor op de feestelijkste periode van het jaar. Zo spelen ze Sinterklaas en Pietje, vullen ze de schoenen met nepcadeaus en zingen samen met het publiek de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze helemaal klaar zijn voor het bezoek van Sinterklaas, begint het lange wachten. Maar wat als dat wachten ineens wel heel erg lang duurt? Zou Sinterklaas nog wel langskomen op de boerderij? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten? ‘Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest’ is een muzikale voorstelling geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie.

Boerderij Experience
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in de foyer van het theater. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Fien en Teun komen na afloop van de voorstelling mét Sinterklaas naar de foyer voor een foto en een knuffel.

Kaartverkoop
Tickets kunnen gekocht worden via www.lievekamp.nl. Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.vanhoorne.com/theater/fien-teun-het-sinterklaasfeest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant