Afbeelding

Inge Kuipers in bestuur Udense Uitdaging

Algemeen 1.238 keer gelezen

UDEN | Het bestuur van de Udense Uitdaging verwelkomt Inge Kuipers (programmaregisseur Positieve Gezondheid bij GUUS beweegt je) en neemt afscheid van Joost van de Wetering (teammanager Polibedrijf, ziekenhuis Bernhoven), die ruim twee jaren de rol van voorzitter op zich nam. 

Inge vertelt: “Ik leerde de Udense Uitdaging kennen via de ‘Oog voor elkaar’-activiteitenweek, waarbij ik als organisator ben betrokken. Wat een prachtig initiatief, dacht ik meteen. Mooi hoe ze er elke keer weer in slagen om vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Elke match laat weer zien dat het bedrijfsleven echt iets kan betekenen voor het maatschappelijk veld van Uden, ook zonder de portemon­nee te trekken. De Uitdaging lost daarbij het probleem op dat je als bedrijf vaak niet goed zicht hebt op waar behoefte aan is in de sa­menleving. En andersom, dat vragenstellers vaak niet goed weten wat het bedrijfsleven in Uden te bieden heeft. De Udense Uitdaging vormt als het ware de verbindende schakel. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.”

Udense Uitdaging
De Udense Uitdaging verbindt stichtingen en verenigingen aan het lokale bedrijfsleven, met gesloten beurs. Bijvoorbeeld als ze kennis, materialen of medewerkers nodig hebben. Naast Inge bestaat het bestuur nu uit Gijs de Louw (directeur Compass) en Robbie van den Berg (finance manager Denteam Group). De dagelijkse coördinatie van de Udense Uitdaging is in handen van Carla Blom. Kijk voor meer informatie op de website www.udenseuitdaging.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant