Het hele team van Autocentrum Gennep staat klaar om iedere leaseauto, ongeacht het merk of model, op de weg te houden.
Het hele team van Autocentrum Gennep staat klaar om iedere leaseauto, ongeacht het merk of model, op de weg te houden. Foto: Gerard van Zeele

Autocentrum Gennep maakt leasen nóg makkelijker

Algemeen 492 keer gelezen

GENNEP | Kilometers ver rijden voor een grote of kleine beurt, omdat lease maatschappijen verlangen dat auto’s dealeronderhouden worden. Dankzij Autocentrum Gennep behoort dit tot het verleden. De Gennepenaren hebben zich namelijk aangesloten bij LeaseProf en mogen iedere leaseauto onder handen nemen.

“Een grootse samenwerking van de grootste honderd leasemaatschappijen, dat is LeaseProf!” Aan het woord is Menno van Beusekom, directeur van Autocentrum Gennep. “Nu wij bij hen zijn aangesloten kunnen wij het onderhoud van vrijwel alle leaseauto’s eenvoudig uitvoeren, ongeacht de leasemaatschappij.” 

Direct benadrukt Menno een deel van zijn eigen uitspraak. “En dan bedoel ik ook echt álle auto’s. In de basis zijn we natuurlijk een Ford en Suzuki dealer. Maar iedere auto is welkom, ongeacht het merk of model.” Menno’s mooie grijns verraadt dat het innerlijke jongetje even naar boven lijkt te komen. “Wij hebben soms de spannendste auto’s hier staan. Dat is wel heel erg leuk.”

Het voordeel van deze service is dat dus iedereen die een auto leaset niet meer ver hoeft te rijden voor gedegen en erkende onderhoud en service. Alles wat de handige jongens bij de merkdealers aan een leaseauto doen, dat kunnen ze in Gennep minstens zo goed. “Zo niet zelfs beter!” knipoogt Menno “We hebben alle contracten en certificaten in huis; Voldoen aan de strengste eisen. Dat geeft de klanten ook meteen een stukje zekerheid.”
De aansluiting bij LeaseProf is inmiddels zes maanden een feit, en de ervaringen zijn enkel lovend. “Nu hoef ik niet meer naar Uden of Nijmegen” is een veel gehoorde uitspraak van leaserijders in de regio. Daarnaast blijft de service, klantgerichtheid en flexibiliteit op het niveau zoals alleen Autocentrum Gennep dat kan leveren.

“Voor veel mensen is het heel onhandig is om steeds zo ver te moeten rijden voor een klein beurtje. Je bent de halve dag kwijt.” Concludeert Menno nogmaals. “Wij zijn blij dat we het de leasende mensen in de regio makkelijker kunnen maken dankzij de aansluiting bij LeaseProf.”

www.autocentrumgennep.nl / www.leaseprof.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant