In ‘De Grote Red je Reet Show’ lachen we om ernstige zaken en huilen we om onbelangrijke dingen.
In ‘De Grote Red je Reet Show’ lachen we om ernstige zaken en huilen we om onbelangrijke dingen. Foto: Jaap Scheeren

Tip van Theater aan de Parade: ‘De Grote Red je Reet Show’

Kunst en cultuur 169 keer gelezen

DEN BOSCH | De kaartverkoop voor het eerste deel van het nieuwe theaterseizoen is gestart en ook dit jaar zijn er weer voorstellingen die je gezien moet hebben. Iedere week geven de programmeurs een tip voor het theater. Deze week de jeugdvoorstelling van Maas Theater en Dans: ‘De Grote Red je Reet Show’ (6+).

Echte jongens zijn stoer, sterk en voor niets en niemand bang. Ze houden van timmeren, sleutelen en tegen een bal aan schoppen. Het zijn doeners, geen praters en absoluut geen huilers. Echte jongens winnen. Want wat er ook gebeurt, een echte jongen redt in elke situatie zijn eigen reet, toch?

Zenuwslopende race

In ‘De Grote Red Je Reet Show’ gaan vijf jongens de strijd met elkaar aan. Alleen de beste kan winnen in deze zenuwslopende race. Een reality spelshow, live en recht voor je neus. Zijn mannen wel zo stoer als ze eruit zien? Deze show is een mix tussen ‘X Factor’, ‘Hollands Got Talent’, ‘Expeditie Robinson’ en ‘Jackass’ voor 6+. Allemaal stoer gedoe over zeer gevoelige zaken.

‘De Grote Red je Reet Show’(6+) zie je op maandag 25 oktober om 15.00 uur in HAL8 - Brabanthallen. Meer informatie en tickets: theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant