Maak je klaar voor een echte ‘trip down memory lane’ met een optreden van The Fortunate Sons U.S.A.. (Foto: Wim Lanser)
Maak je klaar voor een echte ‘trip down memory lane’ met een optreden van The Fortunate Sons U.S.A.. (Foto: Wim Lanser) Foto: Fotografie Wim Lanser

Tip van de programmeur: The Fortunate Sons U.S.A.

Kunst en cultuur 143 keer gelezen

DEN BOSCH | De kaartverkoop voor het eerste deel van het nieuwe theaterseizoen is gestart en ook dit jaar zijn er weer voorstellingen die je gezien moet hebben. Iedere week geven de programmeurs een tip voor het theater. Deze week een ode aan Creedence Clearwater Revival: The Fortunate Sons U.S.A.

Na een regen van hits en gouden platen viel de band Creedence Clearwater Revival (C.C.R.) in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Ook in Den Bosch. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago laat het onmiskenbare geluid herleven, door een bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon aan het legendarische C.C.R. neer te zetten.

Trip down memory lane

Hoewel de fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Maar tijdens deze magische avond neemt The Fortunate Sons het publiek mee terug naar de hoogtijdagen van C.C.R. gedurende de zomer van 1969. De show van deze heren staat dan ook garant voor een echte ‘trip down memory lane’.

Het optreden van The Fortunate Sons zie je op zondag 10 oktober om 20.00 uur in HAL8 – Brabanthallen. Meer informatie en tickets vind je op theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant