De voorstelling 'Leer me de dans van je moeder' is van van 17 tot en met 22 augustus om 14.00 uur te zien op Boulevard. (Foto: Karin Jonkers)
De voorstelling 'Leer me de dans van je moeder' is van van 17 tot en met 22 augustus om 14.00 uur te zien op Boulevard. (Foto: Karin Jonkers) Foto: Karin Jonkers

Voorstelling op Boulevard voor Bossche moeders en dochters

Kunst en cultuur 235 keer gelezen

DEN BOSCH | MINOUX bouwt tijdens Theaterfestival Boulevard een tipi op het festivalterrein in het Zuiderpark. Daar nodigt ze alle vrouwen van de stad uit om te komen feesten tijdens een humoristisch dansend gesprek waarin de zorg voor moeder centraal staat.

De vraag is: Hoe zorg jij voor moedertje lief? En wie zorgt er voor jou? In een reeks feestelijke ontmoetingen komt in de voorstelling ‘Leer me de dans van je moeder’ een dansend gesprek tot stand tussen moeders en dochters uit de verschillende culturen die Den Bosch rijk is. Noem het een nieuwsgierige stamvergadering in beweging.
Cabaretier en theatermaker Minou Bosua leidt de ontmoeting, als bruisend middelpunt in een feest van herkenning en ongemak. Tijdens Boulevard 2021 landt dit traject in een theatrale ontmoeting in het Zuiderpark. Minou is op 18 augustus om 16.00 uur gast in het ‘Gesprek van de dag’. Onderwerp is dan mantelzorg en levenseinde.

Praktische informatie

Speelduur: 120 minuten. Entree: 5 euro. De voorstelling is alleen voor vrouwen. Opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de Culturele Buurtfamilie, een pilot met als doel stadsgenoten met verschillende culturele achtergronden kennis te laten maken met theater, dans en muziek. Meer info: www.festivalboulevard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant