Mercy John laat samen met zijn band zijn beste werk horen. Maak kennis met dé man achter de mooie liedjes. (Foto: Sander van den Berg)
Mercy John laat samen met zijn band zijn beste werk horen. Maak kennis met dé man achter de mooie liedjes. (Foto: Sander van den Berg) Foto: Sander van den Berg

Mercy John presenteert bij PERRON-3 zijn beste werk

Kunst en cultuur 170 keer gelezen

DEN BOSCH | Soms wordt er gesproken van het moeilijke tweede album. Op ‘Let It Go Easy’ mag Mercy John dan misschien wel heel wat demonen van zich afschrijven, het album kwam er bijna vanzelf. 

Publiek én pers zijn laaiend enthousiast; zijn persoonlijke liedjes belanden recht in je hart. Genoeg redenen om op 23 oktober aan te schuiven bij het optreden van Mercy John en zijn band. De teksten gaan over universele en herkenbare gevoelens zoals spijt, heimwee, liefde en angst. In deze show vertelt de Veghelaar het verhaal achter zijn muzikale zielenroerselen. Zijn geheim: de alles overstijgende kracht van liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet. “Ik wil het gevoel hebben dat wat ik gemaakt had, goed was. Ik schrijf veel en de stem van de band is ook belangrijk. Pas bij de repetities met de band hoor je of het goed gaat komen. Ik maak geen muziek die iedereen maar mooi moet vinden, dat is niet mijn doel” vertelt Mercy John zelf.` Ondersteund door zijn fantastische band presenteert Mercy John zijn beste werk en krijgt het publiek naast de zanger, muzikant en singer-songwriter ook de man áchter deze mooie liedjes te zien.

Praktische informatie

Theater aan de Parade presenteert Mercy John & Band op zaterdag 23 oktober in PERRON-3. Tickets vind je via theateraandeparade.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant