Jett Rebel komt naar Den Bosch met zijn pure muziek en zonder opsmuk. (Foto: Kay Nambiar)
Jett Rebel komt naar Den Bosch met zijn pure muziek en zonder opsmuk. (Foto: Kay Nambiar) Foto: Kay Nambiar

Jett Rebel komt in oktober naar Den Bosch

Human Interest 225 keer gelezen

DEN BOSCH | Jett Rebel, staat bekend om zijn energieke liveoptredens, ongekende virtuositeit en flamboyante verschijning. Op zaterdag 16 oktober komt hij met zijn solo tour naar HAL8 (Brabanthallen) in Den Bosch. 

Het heeft even geduurd, maar na een bijzonder jaar kan de artiest niet wachten om zijn eigen muzikale wereld aan het publiek te laten horen. Voor zijn 10e levensjaar was Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, al in de weer met diverse muziekinstrumenten. Deze interesse bleef niet geheim en hij laat al jaren horen wat hij in z’n mars heeft.

Nieuwste single

De solo-artiest tourde eerder al met zijn ‘Unconditional Love Tour’ door Nederland. De Telegraaf schreef over zijn uitverkochte show in Carré: “Volstrekt als zichzelf en met niemand meer dan zichzelf wervelde hij over het podium en door zijn muziek”.
In de tussentijd zit het multi-talent niet stil. Zijn nieuwste single ‘Behave’ kwam afgelopen juli uit. In zijn nieuwe theatertour wisselen klassiekers en nieuwe liedjes elkaar af. De basis is en blijft een man en zijn muziek. Maar dan wel met alle facetten van die muziek; eerlijk en puur, zonder opsmuk.

Meer informatie en tickets vind je via theateraandeparade.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant