De kaartverkoop voor het British CARS & Lifestyle evenement in het Autotron in Rosmalen is inmiddels gestart. (Foto: OWNWISE)
De kaartverkoop voor het British CARS & Lifestyle evenement in het Autotron in Rosmalen is inmiddels gestart. (Foto: OWNWISE) Foto: OWNWISE

British CARS & Lifestyle evenement in het Autotron

Human Interest 271 keer gelezen

DEN BOSCH | Britse automerken, Engelse kleding, Ierse drankjes en Schotse doedelzakspelers. In het Autotron in Rosmalen komen in september de beste aspecten van Groot-Brittannië samen.

Tijdens het evenement British CARS & Lifestyle, dat plaatsvindt op 11 en 12 september, zijn een groot aantal Britse automerken te zien, waaronder Bentleys, Aston Martins, Wolseleys en Mini’s. Daarnaast zijn er ook kledingmerken, huishoudartikelen, typische lekkernijen en meubels te koop. “Dankzij deze variatie is het echt een beurs voor iedereen, vertelt organisator Mark Albada Jelgersma enthousiast: “En na het rondlopen, kan je in de pub een pint drinken en genieten van een echte Britse liveband die traditionele nummers zingt. Er loopt zelfs een doedelzakspeler rond!”

Kaarten reserveren

British CARS & Lifestyle wordt al bijna 30 jaar georganiseerd in het Autotron. Het is de grootste beurs in Nederland met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk. Normaal vindt deze beurs plaats in maart, maar in verband met de coronamaatregelen is deze verplaatst naar 11 en 12 september. De ticketverkoop is inmiddels begonnen. Reserveer je toegangsbewijzen op de website: www.autotron.nl/evenement/british-cars-lifestyle/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant