Bij het 'Zelfloket' van Theater Artemis op Theaterfestival Boulevard kun je terecht voor een grondige voorstudie van je nieuwe zelf.
Bij het 'Zelfloket' van Theater Artemis op Theaterfestival Boulevard kun je terecht voor een grondige voorstudie van je nieuwe zelf. Foto: Theater Artemis

Theater Artemis staat dit jaar op Boulevard met ‘Zelfloket’

Kunst en cultuur 218 keer gelezen

DEN BOSCH | Tijdens een wereldreis op zoek gaan naar jezelf behoort nog even niet tot de mogelijkheden van deze tijd. Zelfontplooiing moeten we nu realiseren aan de hand van boeken, online workshops en meditatie. Zelfhulp was zelden zo eenzaam. 

Gelukkig is daar het Zelfloket, waar je terecht kunt voor een grondige voorstudie van je nieuwe zelf. Via een intakegesprek met een deskundige kom je erachter wie je bent in het diepst van je gedachten. Vervolgens probeer je daar, samen met een ontwerper en uiteenlopende technieken, zo overtuigend mogelijk vorm aan te geven. Misschien heb je wel een snor, waardoor je ‘De Dingen om je heen’ ineens in een heel ander licht gaat zien. De eerste stapjes kunnen wat onwennig zijn, maar Theater Artemis helpt je op weg, iedereen, zowel groot als klein, die een nieuwe ik zoekt: zo goed en zo kwaad als het gaat.

Theater Artemis speelt de voorstelling ‘Zelfloket’ dagelijks van 13.00 tot 21.30. Aanvang elke 15 minuten. De voorstellingen van 13.00 tot 14.00 uur zijn gratis te bezoeken voor mensen met een kleine beurs. Haal je ticket bij de kassa van de Block Boxen. Meer informatie: www.festivalboulevard.nl/nl/programma/id-7085/zelfloket-10/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant