Annica Muller vertelt op Boulevard over haar eigen ervaringen en die van de vrouwen die ze als yoga instructrice ontmoette.
Annica Muller vertelt op Boulevard over haar eigen ervaringen en die van de vrouwen die ze als yoga instructrice ontmoette. Foto: Ruud Janssen

Annica Muller kruipt op Boulevard in huid van ‘Yoga Anni’

Kunst en cultuur 176 keer gelezen

DEN BOSCH | Annica Muller heeft na het treurige, vurige ‘Burning Butterfly’ opnieuw een documentaire performance-solo gemaakt over haar eigen ervaring en de vrouwen die ze tegenkwam. Dit keer niet als stripper, maar als yoga-instructrice.

1, 2, 3, 4 tellen in door je neus, en 5, 6, 7, 8 langzaam uit door je mond. Ga met je ademhaling naar je kleine teen. Denk even niet aan de wasmachine die vervangen moet worden. Die rekeningen op je bureau. Even niet aan de momenten waarop je liever helemaal je bed niet uitkomt. Yogi Anni heeft donkere geheimen, net zoals iedereen. Die ‘downward facing dogt’ ze het liefst ver weg. Maar waar ter wereld je ook op retraite gaat, je neemt je problemen altijd met je mee. 

Annica deed voor deze Engels gesproken voorstelling diepte-interviews met inspirerende vrouwen. Uiteenlopende gesprekken met als onderliggende gezamenlijke bodem: depressies, eetstoornissen en verslaving. ‘Live up to your full potential’ is een voorstelling over verlichting en verduistering.

Locatie voorstelling: Zuiderpark/Tent West. Entree: 10 euro per persoon. Kijk voor kaartverkoop en aanvullende informatie op www.festivalboulevard.nl/nl/programma/id-7019/yogi-anni/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant