In de vakantieperiode presenteert Stichting Huiskamer Bij Katrien allerlei leuke en leerzame activiteiten met als doel om mede-Bosschenaren te ontmoeten en nieuwe dingen te proberen.
In de vakantieperiode presenteert Stichting Huiskamer Bij Katrien allerlei leuke en leerzame activiteiten met als doel om mede-Bosschenaren te ontmoeten en nieuwe dingen te proberen. Foto: Bij Katrien

Bij Katrien sluit zomervakantie af met activiteiten voor jong en oud

Human Interest 167 keer gelezen

DEN BOSCH | De vakantie is bijna voorbij, maar eerst presenteert Bij Katrien nog enkele gezellige activiteiten. 

Op dinsdag 31 augustus zijn er allerlei activiteiten voor kinderen en hun ouders/verzorgers. Kom bouwen aan een reuze knikkerbaan, doe mee met yoga, luister en dans mee met de muziek van Concert Curieus, of ontdek of jij een echte theatermaker bent. Heb je nog kleding liggen die je niet meer draagt? Ruil deze en maak een ander blij.

Openhuiskamer

Op 2 september houdt Bij Katrien een openhuiskamer. Bij Katrien nodigt je uit om gezellig te komen snuffelen. Deze dag presenteren een aantal ‘meemakers’ hun activiteiten - onder andere meditatie, creativiteit en klankschalen - en worden er nieuwe herfstactiviteiten aangeboden. Neem je eigen stekjes mee en ruil deze zodat je thuis weer mooie nieuwe plantjes hebt. Bij Katrien zorgt voor vermaak, koffie en thee.

Praktische informatie

De vrijwilligers van Bij Katrien vinden veiligheid erg belangrijk en daarom volgen zij de richtlijnen van het RIVM. Neem voor meer info contact op met Stichting Huiskamer Bij Katrien op 06-15230759/06-15208438, mail naar info@bijkatrien.com, of kijk op www.bijkatrien.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant