Op zondag 12 september vindt in de schilderachtige Bossche binnenstad de 31e editie van de Bossche Amateur Schilderdag (BAS) plaats. Vrijetijdskunstenaars uit het hele land nemen hieraan deel.
Op zondag 12 september vindt in de schilderachtige Bossche binnenstad de 31e editie van de Bossche Amateur Schilderdag (BAS) plaats. Vrijetijdskunstenaars uit het hele land nemen hieraan deel. Foto: Bossche Amateur Schilderdag (BAS)

Bossche Amateur Schilderdag in de binnenstad

Verenigingen 341 keer gelezen

DEN BOSCH | Op zondag 12 september wordt de Bossche binnenstad weer het werkterrein van vrijetijdskunstenaars uit het hele land tijdens de 31e editie van de Bossche Amateur Schilderdag.

Om het publiek meer bij het evenement te betrekken, wordt de dag om 17.00 uur afgesloten met een expositie in de Visstraat van de op deze dag gemaakte werken. Bovendien rijkt een deskundige jury dan de BAS-prijs uit voor het beste werk dat deze dag is gemaakt.

Aanmelden kan nog

Het belooft weer een zeer gezellige dag te worden in de schilderachtige binnenstad van Den Bosch. Vrijetijdskunstenaars die nog aan deze dag willen deelnemen, dienen zich vóór 5 september op te geven bij de penningmeester van de Stichting Bossche Amateur Schilderdag Wil van der Rijt op 073- 6137225. Mailen kan natuurlijk ook: wi.rijt@planet.nl. Vergeet niet naam, adres, postcode en woonplaats door te geven. De kosten bedragen 12 euro per persoon. 

Verloop van de dag

Als u zich hebt aangemeld, wordt u op 12 september tussen 10.00 en 11.00 uur verwacht bij de informatiebalie, die duidelijk herkenbaar in de Visstraat is opgesteld. Hier ontvangt u uw deelnemerskaart en indien nodig een bijdrage voor parkeerkaart. U kunt na een kop koffie met Bossche Bol een plekje opzoeken om heerlijk te tekenen of te schilderen. Vanaf 16.30 uur kunt u uw gemaakte werk exposeren in de kramen die staan opgesteld in de Visstraat. Uw werk moet wel om 17.00 aanwezig zijn. Meer info: 06-54295701/073-6137225.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant