NaZomer-salon ’21 bij KuBra-Art galerie in Rosmalen met heel veel nieuwe werken. Zo ook dit schilderij van de Bossche markt van Ali Khalil.
NaZomer-salon ’21 bij KuBra-Art galerie in Rosmalen met heel veel nieuwe werken. Zo ook dit schilderij van de Bossche markt van Ali Khalil. Foto: Picasa

Zwoele nazomerexpositie bij KuBra-Art galerie in Rosmalen

Kunst en cultuur 151 keer gelezen

ROSMALEN | In navolging op de Zomersalon’21 zijn er vanaf 1 september nog meer veelzijdige en spannende werken te bezichtigen in de KuBra-Art galerie aan de Achter de Driesprong 9 in Rosmalen, maar ook in de diverse etalages in het centrum.

Ondanks, of juist dankzij de coronaperikelen, hebben de kunstenaars de afgelopen periode weer veel nieuwe kunst gemaakt. De NaZomersalon ‘21 van KuBra-Art galerie zit dan ook boordevol diversiteit. Zo zijn er realistische schilderijen en compositietekeningen van een kunstenaarsfamilie uit Syrië te zien. Maar ook zomerse taferelen in keramiek, olieverf en acryl, danseressen op doek, kunstwerken van leer en olieverf, strak grafisch werk en realistische stillevens op paneel, indrukwekkende zeefdrukken, abstracte en gelaagde werken op katoen en aquarellen. Daarnaast worden er ook uiteenlopende sculpturen van brons, aardewerk, keramiek en steen tentoongesteld. Kortom; een interessant en gevarieerd mix van stijlen en materialen. 

Praktische informatie

De expositie loopt van 1 september tot en met 17 oktober en is vrij toegankelijk tijdens openingstijden van de galerie. Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie: www.stichtingkubra.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant