Jongerenwerker Bob Heemskerk en sportwerker Tim van de Loo tonen trots de banner met het nieuwe logo waarin Artour voortleeft.
Jongerenwerker Bob Heemskerk en sportwerker Tim van de Loo tonen trots de banner met het nieuwe logo waarin Artour voortleeft.

PowerUp73 biedt knotsgekke run voor Bossche jongeren

Algemeen 186 keer gelezen

DEN BOSCH | Donderdag 26 augustus vindt de ‘Powerbattle 6.3 AMG Race’ plaats in hartje Den Bosch. Vier teams van zes jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar nemen het dan tegen elkaar op.

Onderweg krijgen de teams allerlei uitdagingen en raadsels voor de kiezen. Presteert een team onvoldoende? Dan krijgt deze extra uitdagingen, zoals spelen met blinddoek. Het snelste team wint de wisseltrofee. Start om 11.00 uur bij het Centraal Station. Jongeren kunnen zich aanmelden op www.powerup073.nl. Deelname is gratis.
Na 1,5 jaar zonder Powerbattles, is de 6.3 AMG Race de kick-off van een nieuw seizoen. Powerbattle is een terugkerende activiteit waarbij jongeren uit verschillende delen van Den Bosch tegen elkaar strijden in een zelfbedachte uitdaging. Zo was er al een DJ battle, dance-off en pizza eet challenge.

Eerbetoon aan Artour Arayapetyan

Powerbattle is een initiatief van PowerUp073. Het idee is in 2018 ontstaan bij de recent overleden sportwerker Artour Arayapetyan met als doel jongeren uit uiteenlopende delen van de stad met elkaar te verbinden en te stimuleren nieuwe uitdagingen aan te gaan. “De benaming is een eerbetoon aan Artour. Naast zijn passie voor werken met jongeren, had hij een grote voorliefde voor de Mercedes 6.3 AMG. Op deze manier is hij toch een beetje bij ons”, aldus collega en jongerenwerker Murat Dogan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant