De Bossche Zomer heeft een memory spel ontwikkeld met daarop veertig bekende Bossche ondernemers met hun mooiste product.
De Bossche Zomer heeft een memory spel ontwikkeld met daarop veertig bekende Bossche ondernemers met hun mooiste product.

Uniek memory spel moet Bossche retail gezicht geven

Zakelijk 141 keer gelezen

DEN BOSCH | Wie van winkelen houdt, is in het bourgondische Den Bosch aan het juiste adres. Een authentieke mix van unieke winkels, ambachtelijke speciaalzaken en bijzondere boetiekjes. In het kader van De Bossche Zomer is deze week een uniek memory spel geproduceerd om de Bossche retail een gezicht te geven. 

Veertig bekende Bossche ondernemers zijn samen met hun mooiste product voor dit spel vastgelegd. Een geheugenspel dat als blijvende herinnering aan deze bijzondere zomer door de gemeente ‘s-Hertogenbosch aan de winkeliers cadeau wordt gegeven. Een relatiegeschenk voor de deelnemende winkeliers en daarnaast kunnen de bezoekers aan De Bossche Zomer vanaf dit weekend het memory spel op één van de vele (pop-up) terrassen spelen. 

Over De Bossche Zomer

De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan Bossche ondernemers om deze zomer, waarin nog steeds alles anders is, de ontmoeting te faciliteren. Op verrassende locaties verspreid over de hele gemeente. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, tot adembenemende natuur. De Bossche Zomer duurt nog tot en met 5 september. Kijk voor het uitgebreide programma gewoon eens op www.DeBosscheZomer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant