Boulevard 2021 ontving 65.000 bezoekers die ruim 37.000 kaarten bestelden, waarmee het festival haar doelstellingen ruimschoots heeft behaald.
Boulevard 2021 ontving 65.000 bezoekers die ruim 37.000 kaarten bestelden, waarmee het festival haar doelstellingen ruimschoots heeft behaald. Foto: Karin Jonkers

Theaterfestival Boulevard met 65.000 bezoekers geslaagd

Kunst en cultuur 123 keer gelezen

DEN BOSCH | Theaterfestival Boulevard heeft haar 37ste editie maandag opgelucht en blij afgesloten. Ondanks de pandemie kon het festival doorgang vinden, wat recht deed aan het motto ‘Hack the horizon’. 

Tijdens deze editie, die niet elf maar zestien dagen duurde, heeft Boulevard honderden kunstenaars, artiesten en sprekers een podium gegeven en konden bezoekers 120 verschillende voorstellingen en concerten zien op locatie, in de Bossche theaters of in het nieuwe, tijdelijke festivalhart in het Zuiderpark.

Oefening in wendbaarheid

Voor het festivalteam, de makers en alle partners was deze 37ste editie een langgerekte oefening in wendbaarheid. De veranderende inzichten en richtlijnen in de afgelopen maanden noodzaakten Boulevard om de programmering en productie voortdurend aan te passen. Nu overheerst de blijdschap. Twee collegafestivals die eerder vanwege corona sneuvelden, kwamen bovendien logeren op Boulevard: November Music en Festival Cement.

Doelstellingen behaald

Boulevard 2021 ontving 65.000 bezoekers die ruim 37.000 kaarten bestelden, waarmee het festival haar doelstellingen ruimschoots heeft behaald. Cijfers waar de organisatie trots op is in het licht van de pandemie, coronamaatregelen en het wisselvallige weer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant