Dat alles anders liep dan we hadden verwacht is zacht uitgedrukt. Dat maakt de voorstelling ‘Omdenken’ met Berthold Gunster nog actueler dan ooit. (Foto: Eric Fecken)
Dat alles anders liep dan we hadden verwacht is zacht uitgedrukt. Dat maakt de voorstelling ‘Omdenken’ met Berthold Gunster nog actueler dan ooit. (Foto: Eric Fecken) Foto: Eric Fecken

Nieuwe voorstelling Berthold Gunster bij HAL8 in Den Bosch

Kunst en cultuur 132 keer gelezen

DEN BOSCH | Zoals verwacht loopt alles anders. Met alle problemen die nu op ons afkomen, is ‘Omdenken’ relevanter dan ooit. Dus je hebt geen tijd om af te dwalen. Helemaal niet met het wervelende tempo, onvoorstelbaar veel voorbeelden en de dosis goede humor van de voorstelling. We zien je graag op donderdag 21 oktober in HAL8 ( Brabanthallen).

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld is binnen, de zon schijnt, wordt opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, je zit ineens midden in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Is niets doen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, dan de oplossing?

Het dak eraf

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen. Deze keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

Praktische informatie

De voorstelling ‘Omdenken’ zie je op donderdagavond 21 oktober in HAL8 in de Brabanthallen. Meer informatie en tickets vind je op theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant