Outdoor PT zet zich in voor Spieren voor Spieren door op zondag 7 november zo vaak mogelijk de voetgangersbrug tussen de Vughterweg en de Isabellalaan in Den Bosch op en af te lopen. (Foto: Outdoor PT)
Outdoor PT zet zich in voor Spieren voor Spieren door op zondag 7 november zo vaak mogelijk de voetgangersbrug tussen de Vughterweg en de Isabellalaan in Den Bosch op en af te lopen. (Foto: Outdoor PT) Foto: Outdoor PT

Middagje traplopen in Den Bosch voor ‘Spieren voor Spieren’

Gezondheid 193 keer gelezen

DEN BOSCH | Zondag 7 november van 13.00 tot 16.30 uur is de voetgangersbrug bij De Bosschepoort het decor voor ‘Trap voor Trap’, een sponsorloop voor het goede doel Spieren voor Spieren. 

Outdoor PT en Spieren voor Spieren organiseren deze actie. De stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. De keuze om deze sportieve actie te organiseren is een logische keuze voor Outdoor PT, omdat zij zich dagelijks inzetten om mensen zich vitaler en fitter te laten voelen.

Gezonde spieren voor zieke spieren

Het motto van Spieren voor Spieren luidt: ‘gezonde spieren voor zieke spieren’. Outdoor PT gaat zich hier met volle overgave voor inzetten door met zoveel mogelijk mensen zo vaak mogelijk de voetgangersbrug tussen de Vughterweg en de Isabellalaan op en af te lopen. Vooraf verzamelen de deelnemers bij hun sponsoren donaties die rechtstreeks aan de Stichting overgemaakt worden. Aan het eind van de actie wint de deelnemer met het hoogst opgehaalde donatiebedrag, maar ook de deelnemer die het meest aantal keer over de trap is gelopen, een prijs.

Steun deze actie

De sponsorloop is een mooie manier om kinderen met een spierziekte een betere toekomst te geven. Wil jij je hier ook voor inzetten of doneren, kijk dan op www.trapvoortrap.com/team/slimsupport-outdoorpt, of bel met 073-2032058.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant