Ludieke onthulling op vrijdag 12 november met film, feest-coverband Lekke Band (foto) en DJ Stan.
Ludieke onthulling op vrijdag 12 november met film, feest-coverband Lekke Band (foto) en DJ Stan.

Spetterend Prinsenbal in jubilerend Waoterrijk!

Verenigingen 177 keer gelezen

NULAND | Op vrijdag 12 november wordt tijdens het Prinsenbal in ‘t Waoterrijk (Nuland) het startschot voor het nieuwe carnavalsseizoen gegeven, dat in het teken zal staan van de viering van 55 jaar carnaval. 

Het motto van het jubileumjaar is ‘55 JAOR WAOTERRIJK: ‘TIS NET UNNE FILM! Een motto dat perfect past bij het ongelofelijke spektakel dat het carnaval in ’t Waoterrijk al jarenlang is. De feestavond in Gemeenschapshuis De Meent in Nuland wordt opgeluisterd met muziek van Hofkapel De Waoterbloazers, DJ Stan en de waanzinnige feest-coverband Lekke Band. De entree is gratis.

Bekendmaking Prins

Centraal deze avond staat de bekendmaking van de nieuwe Prins. De onthulling van d’n Hoogheid en zijn Adjudant wordt ingeleid met een nieuwe ludieke film van eigen bodem. Verder zal de komende weken de nieuwsgierigheid van de Waoterrijkers geprikkeld worden met hints, die door middel van posters en social media in ’t Waoterrijk worden verspreid. Als je aan de hand van deze hints op 12 november raadt wie komend carnavalsseizoen de hoofdrol in ’t Waoterrijk krijgt en dus de nieuwe Prins wordt, maak je kans op een ‘Brulboei VIP arrangement’.

Op d’n borrel bè de Prins

Op zondag 14 november is iedereen van harte uitgenodigd voor ‘Op d’n borrel bè de Prins’ in Gemeenschapshuis De Meent. Vanaf 14.00 uur is er gelegenheid om de nieuwe Prins en Adjudant met hun benoeming te feliciteren. Het ‘uurste rundje’ is van de Prins en de eerste bezoekers ontvangen een fraai jubileumgadget.

Over Lekke Band

Een optreden van Lekke Band staat garant voor waanzinnig entertainment met glimmende pakken, foute pruiken, gekke hoedjes en complete onzin, maar ook fantastische feestmuziek, rock covers en meezingmedleys. Lekke Band is pas gelukkig als iedereen meedoet en het dak er af wordt geblazen. Deze te gekke rock coverband bestaat uit vier dwaze podiumbeesten. DiKKeSnAAr pompt het dikste geluid uit zijn gitaar, voordat de show begint, staat hij al op het podium en daar komt hij niet meer vanaf. Tilbal stuitert met zijn draadloze basgitaar heel de zaal door. Laars Oelrieg is de drumkoning van Lekke Band, die naast geweldige drumpartijen, ook nog kan zingen én de toetsen met maar één vinger beheerst. Natte Staldeur tenslotte, is de scherp gebekte zanger/entertainer van de band. Met zijn looks, stembereik en dansmoves maakt hij er altijd een super show van. Kortom Lekke Band zorgt voor één groot feestfestijn!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant