De leesgroep geschiedenis komt gemiddeld drie tot vier keer per jaar op maandavond bij elkaar bij leden thuis.
De leesgroep geschiedenis komt gemiddeld drie tot vier keer per jaar op maandavond bij elkaar bij leden thuis. Foto: Arjanneke van den Berg

Leesgroep geschiedenis heeft plek voor nieuwe leden

Verenigingen 136 keer gelezen

DEN BOSCH | Wilt u boeken lezen die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Een door Senia opgerichte leesgroep geschiedenis in de regio Den Bosch heeft plaatsen vrij voor geïnteresseerde lezers. 

De leesgroep geschiedenis komt gemiddeld drie tot vier keer per jaar op maandavond bij elkaar, afwisselend bij de leden thuis. De huidige deelnemers zijn woonachtig in de regio Den Bosch, Vught en Rosmalen, maar ook belangstellenden uit Sint-Michielsgestel zijn van harte welkom.

Boekenlijsten

Alle leesclubs maken gebruik van de door deskundigen met veel zorg samengestelde boekenlijsten van de landelijke organisatie van leesclubs en muziekluisterclubs Senia. Onder andere de volgende leesboeken worden door de leden van de leesgroep geschiedenis in de regio Den Bosch besproken: ‘Pilgrim Fathers’ van auteur Frans Verhagen, ‘De Bourgondiërs’ van Bart van Loo en ‘Wilhelmina’ van Gerard Aalders.

Aanmelden en meer info

Wilt u graag lid worden van de leesgroep geschiedenis? Voor aanvullende informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Jan Heessels via jmjheessels@gmail.com, of kijk gewoon eens op de website www.senia.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant