Ernes Den Bosch presenteert van van 4 tot en met 7 november de btw-vrije dagen. Loop gewoon eens binnen in de ruime showroom aan de Reitscheweg 2 op de Bossche Woonboulevard. (Foto: Lieke Schiebroek)
Ernes Den Bosch presenteert van van 4 tot en met 7 november de btw-vrije dagen. Loop gewoon eens binnen in de ruime showroom aan de Reitscheweg 2 op de Bossche Woonboulevard. (Foto: Lieke Schiebroek) Foto: Lieke Schiebroek

Btw-vrij shoppen bij Ernes op de woonboulevard in Den Bosch

Zakelijk 974 keer gelezen

DEN BOSCH | Van donderdag 4 tot en met zondag 7 november presenteert Ernes Den Bosch - specialist op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen en vloeren - de btw-vrije dagen. In de showroom aan de Reitscheweg 2 op de Bossche Woonboulevard kun je dan vier dagen lang geheel btw-vrij komen shoppen.

Ernes begon in 1959 als verfspeciaalzaak. Vandaag de dag is Ernes een begrip in Den Bosch en omstreken op het gebied van stoffering. In de ruim opgezette showroom met daarin de laatste interieurtrends kun je naar hartenlust inspiratie op komen doen op het gebied van verf, vloer, wand- en raamdecoratie. De adviseurs van Ernes beschikken over alle benodigde productkennis en ook op het gebied van styling staan zij altijd klaar voor de klant. Naast een deskundig en volledig advies, biedt Ernes - afhankelijk van de gekozen stoffering - ook een meet- en montageservice aan. De klant wordt geheel ontzorgd!

Verf

Ernes heeft een ruime collectie verf op voorraad voor verschillende toepassingen. Van lakken, muurverven, beitsen, tot speciale verven aan toe. Dankzij de professionele mengmachines kan Ernes elke kleur direct voor u mengen. De verfspecialisten geven u bovendien graag advies over de kleur en kwaliteit van de verf. Ook kunt u bij Ernes terecht voor technisch advies op het gebied van bijvoorbeeld het schuren en gronden en welk gereedschap het beste resultaat biedt. Loop gewoon eens binnen in de showroom voor het complete assortiment.

Behang

Een behangen muur geeft de ruimte meer sfeer, kleur en persoonlijkheid. De keuze is ruim bij Ernes. Voor iedere stijl zijn er mogelijkheden. De winkel inspireert de klant met de diverse merken van hoogwaardige kwaliteit. Zo is er behang in verschillende materialen, kleuren en talloze dessins voor iedere ruimte in huis. Van woonkamer tot kinderkamer. De adviseurs helpen u graag met de keuze voor het juiste behang voor uw interieur en uw wensen.

Raamdecoratie

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeuren, adviseert Ernes het beste product voor al uw ramen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos en hebben allen hun eigen kwaliteiten en voordelen en zijn in vele verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan duettes, plissés, horizontale jaloezieën, lamellen, shutters, multishades, rolgordijnen en vouwgordijnen. De adviseurs van Ernes helpen u natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuze.

Gordijnen

Aan de hand van uw persoonlijke smaak, woonsituatie, voorkeur voor kwaliteit en trends, krijgt u bij Ernes advies over de juiste gordijnen. Door de grote collectie die Ernes in de winkel biedt, vinden de adviseurs altijd een gordijn naar uw smaak. Vitrages filteren het daglicht. Een inbetween gordijn zorgt voor meer warmte en sfeer. Overgordijnen in een verduisterende kwaliteit zijn ideaal in de slaapkamer. Ernes heeft allerlei soorten gordijnstoffen, waarbij tevens de plooi invloed heeft op de uitstraling van het gordijn. Kom voor de uitgebreide collectie en het juiste advies naar de showroom.

Vloeren

Rekening houdend met de functie van de ruimte, adviseert Ernes de juiste vloer. Er is ontzettend veel keuze. Van PVC tot laminaat en van Marmoleum tot kurk en vloerbedekking. Bij Ernes vind je ze allemaal! Iedere vloer heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Een pvc vloer combineert bijvoorbeeld de uitstraling van laminaat of parket met gebruiksvriendelijk, of kies voor een sterke en duurzame vloer van natuurlijke materialen. Zoekt u liever de warmte op? Dan is er een uitgebreide collectie tapijt.

Kijk voor openingstijden en aanvullende informatie op de website: www.ernesdenbosch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant