Duik op zaterdag 6 november in de wonderlijke wereld van taal met taalkok Wim Daniëls. (Foto: Cees van Keulen)
Duik op zaterdag 6 november in de wonderlijke wereld van taal met taalkok Wim Daniëls. (Foto: Cees van Keulen) Foto: Cees van Keulen

Duik met Wim Daniëls in de wonderlijke wereld van taal

Kunst en cultuur 120 keer gelezen

DEN BOSCH | Trek in een avondje uit én iets nieuws leren? Ook dit seizoen zijn er weer genoeg voorstellingen die je verbazen, prikkelen en verwarmen. Iedere week geven de programmeurs van Theater aan de Parade een tip voor het theater. Deze week taalkok Wim Daniëls die op zaterdag 6 november laat zien wat voor heerlijke dingen je kunt maken met letters, woorden en zinnen.

Schrijver, cabaretier, spreker en taalkunstenaar Wim Daniëls laat de inwoners van Den Bosch zien wat voor lekkere taalgerechten je kunt maken om je vingers bij af te likken. Zijn smakelijke show is niet allen een absolute aanrader voor de fijnproevers, maar voor iedereen. Goed om te (w)eten: Wim’s programma ligt niet zwaar op de maag.

Over Wim Daniëls

De taalexpert Wim Daniëls heeft al aardig wat boeken op zijn naam staan, schreef de eerste coronaroman, treedt op in het theater en is gespreksleider, presentator en dagvoorzitter. Maar vanavond is hij kok, taalkok. Dat wordt smullen! Dus schuif aan, proef en ontdek.

Praktische informatie

‘Koken met Taal’ van Wim Daniëls zie je op zaterdag 6 november bij Theater aan de Parade in HAL8 in de Brabanthallen. Kijk voor kaartverkoop en meer informatie op de website van Theater aan de Parade: theateraandeparade.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant