Jelle zoekt een huisje met een tuintje, met een baasje dat hem veel aandacht kan geven en ook met hem wil spelen.
Jelle zoekt een huisje met een tuintje, met een baasje dat hem veel aandacht kan geven en ook met hem wil spelen. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier van de Week: Kater Jelle

Ingezonden 122 keer gelezen

DEN BOSCH | Jelle is een leuke kater van nog maar net een jaar oud. Omdat hij als zwerver het Dierentehuis is binnengekomen, kunnen we niets over zijn achtergrond vertellen. 

Jelle wil veel aandacht. Hij loopt als een hondje achter je aan. In het begin ‘omarmde’ hij zelfs je benen en hield ze stevig vast. Gelukkig zonder zijn nagels te gebruiken. Dit doet hij nu niet meer, maar voor de zekerheid kan hij beter niet bij kleine kinderen geplaatst worden. Toch is Jelle geen moeilijke kat. Hij laat zich zonder probleem optillen en wordt graag aangehaald. Spelen vindt hij ook leuk. Naar andere katten is hij wat afwachtend. Omdat hij buiten gevonden is, nemen we aan dat hij gewend is naar buiten te gaan. Jelle zoekt dus een huisje met een tuintje, met een baasje dat hem veel aandacht kan geven en ook met hem wil spelen. Nieuwsgierig geworden naar Jelle? Kijk dan op www.dierentehuisdenbosch.nl voor meer foto’s. Bent u het baasje dat hij zoekt? Neem dan contact op met het Dierentehuis op telefoonnummer 073-6412417.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant