Bestel gemakkelijk bij je favoriete Bossche restaurant via www.mrbutlerdenbosch.nl, laat het een van de 'butlers' bij jou thuis bezorgen en geniet van een welverdiende lunch of diner.
Bestel gemakkelijk bij je favoriete Bossche restaurant via www.mrbutlerdenbosch.nl, laat het een van de 'butlers' bij jou thuis bezorgen en geniet van een welverdiende lunch of diner. Foto: Thomas Bakker

Steek jij alvast een gezellig kaarsje aan?

Zakelijk 108 keer gelezen

DEN BOSCH | Ken je dat gevoel wanneer je geen zin of tijd hebt om te koken maar toch gezond en goed wilt eten? Wanneer je wel een goede lunch kunt gebruiken op je werkdag? Of wanneer je in quarantaine zit, maar zo verlangt om lekker uit eten te gaan? Dan is Mr. Butler perfect voor jou. 

Geen illusie, maar werkelijkheid. Want ja, je kunt écht thuis uit eten. Bestel je gerecht bij jouw favoriete Bossche restaurant via Mr. Butler, steek een kaarsje aan, schenk een aperitiefje in en Tringgg… Daar is de butler die jouw maaltijd bezorgt en met een grote glimlach je ‘Smakelijk eten’ wenst!

Van Grieks tot Surinaams

Ga jij voor een heerlijke Italiaanse pasta of waan jij jezelf vanavond liever in de Griekse sferen? Het kan allemaal. Het aanbod van Mr. Butler is zo divers dat er voor ieder wat lekkers tussen zit. Wat dacht je van de beste Humus in town, Roti gemaakt op basis van een Surinaams familierecept of een echte Griekse schotel? De chef staat te popelen om iets lekkers voor je te maken en jou thuis optimaal te laten genieten. 

Voor en dóór ondernemers

Je haalt door te bestellen via Mr. Butler niet alleen het echte restaurant gevoel in huis, je steunt meteen ook je favoriete Bossche restaurant. Mr. Butler is een lokaal platform dat is opgezet voor én door ondernemers. Dus een laag tarief in tegenstelling tot andere bezorgplatformen. Wil jij thuis optimaal genieten van een heerlijke maaltijd? Mr. Butler is geopend van maandag tot en met zondag. Bestel gemakkelijk via www.mrbutlerdenbosch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant