Bericht van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken.
Bericht van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken. Foto: Rabobank

Rabobank sluit per 31 december kantoor aan Raadhuisstraat in Rosmalen

Zakelijk 821 keer gelezen

DEN BOSCH | Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App. Eenvoudig, snel en wanneer het hen uitkomt. De coronacrisis heeft dit type dienstverlening versterkt, zowel in gewenning als ook bewustwording van deze mogelijkheden. 

Zo zag Rabobank het telefonisch contact de afgelopen maanden toenemen met 25 procent. Het chatcontact zelfs met 45 procent. “Rabobank beweegt mee met dienstverlening die past bij de vraag van vandaag”, vertelt Elma Miers-van Hijum, Directeur coöperatieve Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken. “Klanten pakken gemakkelijk de telefoon, kiezen voor videochat of gebruiken de app om snel iets te regelen. De zelfredzaamheid van mensen is enorm toegenomen. En daar bewegen wij als bank in mee.” 

Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er geen automaten meer binnen in de kantoren van Rabobank aanwezig. Dit alles leidt ertoe dat steeds minder klanten een bankkantoor bezoeken. Mieras: “Door het afgenomen fysieke bezoek aan onze kantoren is het niet meer passend en rendabel om meerdere kantoren open te houden. Om die reden sluiten wij een aantal van onze kantoren. Zo ook het kantoor aan de Gasselstraat 28 in Den Bosch, aan de Wolput 36 in Vlijmen, aan het Marktveld 28 in Vught en aan de Raadhuisstraat 5 in Rosmalen. Het kantoor aan de Gasselstraat in Den Bosch en de kantoren in Vlijmen en Vught zijn op dit moment al gesloten en gaan niet meer open. Het kantoor in Rosmalen sluit per 31 december 2021 haar deuren.”

Rabobank blijft dichtbij in Den Bosch en omstreken. Klanten zijn namelijk van harte welkom op het kantoor aan de Hugo de Grootlaan 11 in Den Bosch voor hun dagelijkse bankzaken en (op afspraak) voor advies. Houd er rekening mee dat op dit kantoor geen automaten aanwezig zijn. Openingstijden Rabobank Hugo de Grootlaan: maandag  van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Het kan natuurlijk zijn dat klanten toch persoonlijke ondersteuning nodig hebben en minder mobiel zijn om naar een kantoor te komen. In dat geval komen de adviseurs van de Mobiele Bankservice van Rabobank graag bij de mensen thuis. Mensen die hiervan gebruik willen maken, kunnen bellen met 088-7226600.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant