Stewardess Co neemt je mee aan boord van een wervelende show ‘Co with the Flow’.
Stewardess Co neemt je mee aan boord van een wervelende show ‘Co with the Flow’. Foto: Marloes Kemps

Nederlands populairste stewardess Co vliegt het theater in

Kunst en cultuur 171 keer gelezen

ROSMALEN | “Welkom aan boord. Maak uw stoelriemen vast, klap het tafeltje in en zet uw rugleuning rechtop!” Nederlands populairste stewardess Co neemt je mee aan boord van een wervelende show ‘Co with the Flow’ over haar vliegensvlugge leven in de lucht. Een dagje shoppen in New York, je kleurtje bijwerken op de Malediven of een avondje in het theater in Rosmalen, het kan allemaal niet gekker! 

Toch dat heerlijke vakantiegevoel krijgen tijdens deze bizarre corona crisis? Dan hoef je niet verder te reizen dan het theater! Co Trum vliegt je namelijk op 10 februari vanaf het podium van PERRON-3 de hele wereld over. We reizen van smeuïge anekdotes via een gezamenlijke cursus over vliegangst naar ontroerende verhalen en heerlijke liedjes. En dat in ‘hoog’ tempo, want het leven van deze vloggende jetlag-ster is vliegensvlug en zal jouw blik op het reizen door de lucht voor altijd veranderen.

Co kreeg nationale bekendheid door haar video’s ‘Co with the Flow’. Nadat zij dansacademie Lucia Marthas en theaterschool de Trap succesvol had afgerond ontdekte ze, na een paar jaar gewerkt te hebben als freelancer, de magische vliegwereld.

Genomineerd voor de Televizier-Ster

Een groot aantal volgers volgt deze upcoming actrice, die door De Gouden Televizier-Ring genomineerd was voor de Televizier-Ster: online-videoseries 2019 en 2020. In haar video’s bezoekt Co niet alleen mooie bestemmingen, we zien ook dat ze een neus heeft voor de leukste winkeltjes ter wereld en een aanstekelijke humor met bijbehorende lach.

Co with the flow

Na het volgen van zowel de dansacademie als de toneelschool is stewardess worden niet de meest voor de hand liggende keuze. Co’s interesse voor het vak werd aangewakkerd door de vliegende ouders van een vriendin. Co vond hun verhalen “fan-tas-tisch”. Toen er na haar afstuderen ook nog eens moeilijk werk te vinden was in het theater dacht ze: “waarom niet?” Het idee om naast vliegen te gaan vlóggen ontstond door haar beste vriendin Rachel, die als De Huismuts al een succesvol YouTube kanaal had. Omdat Co altijd van alles meemaakte op haar reisjes vroeg Rachel of ze “ook effe een stukkie kon filmen” op de plek van bestemming. Inmiddels heeft Co al bijna honderd vlogs gemaakt. Onder de naam Co with the Flow neemt ze haar kijkers mee naar haar bestemmingen. Zowel de bekende toeristische trekpleisters als de onbekende pareltjes passeren de revue. Met meer dan 66.000 abonnees en twee nominaties voor de Televizier-Ster is ze uitgegroeid tot Nederlands’ bekendste stewardess.

Dat waar de vloggende stewardess al haar hele leven van droomt, werd kortgeleden werkelijkheid: een eigen theatershow. Een goede vriend (en trouwe fan) van Co die werkzaam is in de theaterwereld kwam met het idee: een voorstelling over de luchtvaart, waarin Co stewardess mocht spelen. 

‘Bezoekers fasten your seatbelts’

In haar interactieve theatershow ‘Co with the Flow’ neemt Co je mee in haar drukke vloggersleven met anekdotes die ontroeren en zorgen voor veel hilariteit. “Bezoekers, fasten your seatbelts!” De bestemming is een avondje Rosmalen. Een leuke bijkomstigheid, na de show weet je waar de beste tandpasta, mooiste slippers en lekkerste zwarte zeep van de hele wereld te krijgen is!

Meer informatie en tickets: theateraandeparade.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant