Theater aan de Parade tovert Willem Twee poppodium om tot heuse discotheek.
Theater aan de Parade tovert Willem Twee poppodium om tot heuse discotheek.

Swingen met Donna Summer in Willem Twee

Human Interest 172 keer gelezen

DEN BOSCH | Dit theaterseizoen zijn er weer genoeg voorstellingen die je verbazen, prikkelen en verwarmen. De tip van deze week van de programmeurs van Theater aan de Parade: kom dansend en swingend de avond door vol onvergetelijke dance classics in ‘Thank God it’s Donna’.

Gare du Nord en Carolina Dijkhuizen brengen een eerbetoon aan Donna Summer, the Queen of Disco. Nadat de zus van Donna Summer de show via een live stream zag, gaf ze namens de familie haar goedkeuring aan ‘Thank God it’s Donna’ als respectvol eerbetoon aan haar legendarische zus. Het wordt een spetterende live show waarin de vele hits als ‘Hot Stuff’, ‘Could It Be Magic’ en ‘Last Dance’ niet ontbreken.

Groot voorbeeld

Carolina Dijkhuizen: “Van het zingen in de kerk naar hoofdrollen in musicals en de droom om ooit een popster te worden. Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. Ik vind het geweldig om haar muziek levend te houden op een plek die ook voor haar heel dierbaar was: het podium.

Praktische informatie

‘Thank God it’s Donna’ met Gare Du Nord en Carolina Dijkhuizen zie je op 20 januari in Willem Twee poppodium. Meer info en tickets: theateraandeparade.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant