Buddy (foto) en zijn maatje Pooky zoeken een nieuw baasje in een rustige omgeving zonder kinderen of andere huisdieren.
Buddy (foto) en zijn maatje Pooky zoeken een nieuw baasje in een rustige omgeving zonder kinderen of andere huisdieren. Foto: Dierentehuis Den Bosch

Asieldier(en) van de Week: lieve katers Buddy en Pooky

Ingezonden 203 keer gelezen

DEN BOSCH | Rode kater Buddy (foto) en zwarte kater Pooky komen uit hetzelfde huis. Volgens hun baasje waren het niet echt vriendjes, maar in het Dierentehuis blijkt dat ze wel degelijk een band hebben. 

Buddy is een lieve, aanhankelijke kater die graag onder de mensen is. Hij geniet van aandacht en is ook lief voor kinderen die hij buiten tegenkomt. Pooky is wat angstig en schrikt snel van dingen die nieuw voor hem zijn. Kinderen vindt hij eng. Voor bekenden is hij super lief, maar als er vreemden komen gaat hij er vandoor en komt pas weer tevoorschijn als deze weg zijn. Ze zijn gewend naar buiten te gaan. Pooky kwam de tuin niet uit, maar Buddy verkent graag de buurt. 

Omdat Pooky snel schrikt, wordt voor hen een rustige omgeving gezocht zonder kinderen of andere huisdieren. Het zijn al wat oudere heren. Pooky wordt binnenkort 13 en Buddy 12. Wie geeft deze twee lieverdjes samen een nieuw thuis? Meer informatie en ook een filmpje vindt u op www.dierentehuisdenbosch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant