De Bossche VVD bouwt onder aanvoering van lijsttrekker Ralph Geers aan het ’s-Hertogenbosch van morgen.
De Bossche VVD bouwt onder aanvoering van lijsttrekker Ralph Geers aan het ’s-Hertogenbosch van morgen.

Bossche VVD: ’s-Hertogenbosch blijft goed, wordt beter

Verkiezingen 341 keer gelezen

DEN BOSCH | We leven in bizarre tijden. Nu we het coronavirus net onder controle hebben volgt een agressieve Russische aanval op Oekraïne en daarmee op ons veilige en vrije Europa. Het is hartverwarmend om te zien hoe ook Bosschenaren klaar staan om spullen te verzamelen en opvangplekken aan te bieden voor Oekraïense vluchtelingen. 

Het voelt misschien of de komende gemeenteraadsverkiezingen er daarbij niet toe doen. En deels is dat ook zo, lokale politici hebben weinig invloed op de geopolitiek, maar wel op de veiligheid en vrijheid in jouw wijk of dorp.

Woningen bouwen

“Er gaat veel goed in ’s-Hertogenbosch”, vertelt Ralph Geers, lijsttrekker namens de Bossche VVD tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen: “We wonen in een prettige en veilige gemeente waar veel mensen zich inzetten als vrijwilliger bij onze verenigingen. Maar wij moeten ook eerlijk zijn: zeker niet alles gaat perfect. Dat het goed gaat, is geen vanzelfsprekendheid, maar vraagt om concrete en praktische oplossingen voor de problemen van vandaag. Wij willen snel meer woningen bouwen, passend bij de behoefte van hardwerkende Bosschenaren en jonge gezinnen. Daarbij hoort ook meer aandacht voor groen en openbare ruimte in de directe omgeving, zodat onze wijken leefbaar blijven.”

Bereikbaarheid

Hetzelfde geldt volgens Geers voor de bereikbaarheid. De auto is voor veel mensen geen keuze, maar broodnodig voor werk of om zorg te verlenen. “Het is tijd om knelpunten en gebreken op te lossen, zoals de Maaspoortweg, de Oostelijke ontsluiting Rosmalen en het OV naar de dorpen. Ook moet voor een boodschap de binnenstad met de auto bereikbaar blijven”, benadrukt de lijsttrekker.

Klimaatplannen

De klimaatplannen verdienen volgens de VVD een realistische aanpak. “Wij verbieden niks, maar werken aan verandering in een tempo waar mensen ook in mee kunnen en zonder onmogelijke investeringen. Met een onzekere toekomst is een sterk en stabiel stadsbestuur van groot belang. Als Bossche VVD nemen wij daar verantwoordelijkheid voor en maken wij dat waar. ’s-Hertogenbosch blijft goed, wordt beter!”, besluit Geers.

Bouwen aan de toekomst

De Bossche VVD bouwt aan het ‘s-Hertogenbosch van morgen. Dat doet de partij met een grote en enthousiaste groep aan kandidaten en met een inhoudelijk verhaal waarin zij vertellen hoe de VVD de komende jaren wil gaan bouwen aan de toekomst. Kijk voor meer in formatie over de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma op de website: https://denbosch.vvd.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant