In 2002 ging BIEN - de winkel van Jacobien Overeem - open en bijna 20 jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit het oude Orthen.
In 2002 ging BIEN - de winkel van Jacobien Overeem - open en bijna 20 jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit het oude Orthen.

BIEN in Den Bosch doet mee aan eerste ‘Week van de Stenen Winkel’

Zakelijk 286 keer gelezen

DEN BOSCH | Deze hele week - tot en met zondag 15 mei - vindt in heel Nederland de eerste landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook Jacobien Overeem van BIEN aan de Orthen 99 in Den Bosch - dè winkel in tweedehands dames merkkleding - doet hieraan mee.

Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten om de kracht van stenen winkels samen met hun klanten te vieren. Initiatiefneemster Marian Bekkers vertelt: “Al die lokale stenen winkels verdienen onze aandacht. Het zijn stuk voor stuk hardwerkende ondernemers die hun steentje willen bijdragen aan de lokale economie én leefbaarheid. Ondanks hun creativiteit en ondernemerschap tijdens de coronacrisis, worstelen velen van hen nog met de sporen die de afgelopen jaren hebben nagelaten. De ‘Week van de Stenen Winkel’ is een geweldig moment om deze ondernemers een steuntje in de rug te bieden”.

Tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook in BIEN allerlei activiteiten plaats. Zo zijn er prijzen te winnen, staat er iets lekkers voor klanten klaar en krijg je bij elke aankoop een leuk cadeau.

BIEN aan de Orthen 99 in Den Bosch is dè winkel in tweedehands dames merkkleding.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant