Het Bossche stadstheatergezelschap Paleis voor Volksvlijt speelt van 13 tot en met 24 juli de voorstelling ONS in de Verkadefabriek.
Het Bossche stadstheatergezelschap Paleis voor Volksvlijt speelt van 13 tot en met 24 juli de voorstelling ONS in de Verkadefabriek. Foto: Paleis voor Volksvlijt

Paleis voor Volksvlijt brengt ode aan de Bossche liefde

Verenigingen 172 keer gelezen

DEN BOSCH | Het Bossche stadstheatergezelschap Paleis voor Volksvlijt speelt van 13 tot en met 24 juli de voorstelling ONS in de Verkadefabriek. In ONS brengt Paleis voor Volksvlijt een ode aan de Bossche liefde.

Het gezelschap vertelt: “Liefde in al zijn vormen en in alle kleuren: de grote liefde, de verloren liefde, de ware liefde, de prille liefde en de al door sleur versleten liefde. Gender- en grensverleggend. Met een traan en met een lach. Alle liefdes komen voorbij tijdens het jaarlijkse wijkfeest in ONS. Er wordt een spectaculaire talentenshow georganiseerd. De hele wijk loopt uit, iedereen die durft doet mee en kan zichzelf zijn of worden. ONS laat zo zien hoe we er met z’n allen kunnen zijn voor elkaar, hoe dan ook. Want gij, ja óók gij, gij bent er een van ons.” 

ONS is de derde zomerse stadstheatervoorstelling waarin Paleis voor Volksvlijt de Bossche ziel ontleedt. Opnieuw herkenbaar en amusant, gebaseerd op de verhalen uit de stad, op een bijzondere buitenlocatie achter de Verkadefabriek. En opnieuw gemaakt en gespeeld door een mix van bekende Bossche vrijetijds- en beroepsspelers, in samenwerking met allerlei lokale en regionale organisaties en bedrijven. Kijk voor speeldata en kaarten op paleisvoorvolksvlijt.org.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant