Jo Maas en Terrie Eisinger tonen trots de uitnodiging voor het dagje Efteling die zestien gezinnen uit Den Bosch en omgeving ontvangen.
Jo Maas en Terrie Eisinger tonen trots de uitnodiging voor het dagje Efteling die zestien gezinnen uit Den Bosch en omgeving ontvangen.

Geheel verzorgd dagje uit in de Efteling voor gezinnen Voedselbank

Human Interest 1.493 keer gelezen

DEN BOSCH | Terrie Eisinger uit Den Bosch heeft samen met Jo Maas van Voedselbank Den Bosch en omstreken voor het tweede jaar een actie opgezet om gezinnen die gebruik maken van de voedselbank te trakteren op een geheel verzorgd dagje uit in attractiepark de Efteling. Dit om deze kinderen die het moeilijk hebben een steuntje in de rug te bieden.

“De actie is vorig jaar ontstaan”, vertelt Jo: “Toen betrof het slechts één gezin dat we hebben kunnen verblijden met hulp van donaties van buitenaf. Dat was echter zo’n succes dat we dit jaar besloten om voor tien gezinnen te gaan. Dat we uiteindelijk zestien gezinnen mogen gaan verblijden, overtreft al onze verwachtingen. We mogen dan ook wel spreken van een bijzonder geslaagde actie.”

Alles zestien gezinnen krijgen niet alleen vier entreekaarten aangeboden (voor moeder, vader en twee kinderen), maar ook een parkeerkaart en cadeaukaart van 100 euro om in het park ook iets te kunnen eten en drinken. Op deze manier kunnen de gezinnen optimaal genieten van een geheel verzorgd dagje Efteling. “Inmiddels is de rekening om te doneren gesloten, maar de actie komt volgend jaar zeker terug. Dan gaan we voor vijftig gezinnen”, besluit Terrie: “Rest ons niets dan alle donateurs hartelijk te bedanken voor hun gift en hopelijk tot volgend jaar!”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant