De bezoekers van Festival TREK op De Pettelaarse Schans genoten met volle teugen van al het moois en lekkers dat het grootste rondtrekkende foodfestival van Nederland te bieden heeft.
De bezoekers van Festival TREK op De Pettelaarse Schans genoten met volle teugen van al het moois en lekkers dat het grootste rondtrekkende foodfestival van Nederland te bieden heeft. Foto: Peter Lodder Fotografie

Bezoekers Festival TREK op De Pettelaarse Schans genieten met volle teugen

Human Interest 475 keer gelezen

DEN BOSCH | Festival TREK heeft drie dagen lang de Pettelaarse Schans omgetoverd tot een bruisend Bourgondisch Dorp. Bezoekers genoten zowel op vrijdag, zaterdag als zondag op de nieuwe locatie volgens vertrouwd recept van lekker eten uit de talloze foodtrucks, verfrissende drankjes en de gezellige sfeer. 

Het overwegend zwoele zomerweer en de hunkering naar weer een normaal festivalseizoen zorgden het afgelopen weekend voor een extra vrolijke stemming onder jong en oud. Enthousiaste bezoekers konden drie dagen genieten van de ongedwongen sfeer waar festival TREK zo bekend om staat: het grote aanbod aan lekkers uit de mooiste foodtrucks en de verschillende bars, de akoestische muzikale- en kleinkunstoptredens en de verscheidenheid aan overig entertainment voor jong en oud. De kermisklassiekers en de Oudhollandse spelletjes waren als vanouds in trek bij het kroost. ’s Avonds kreeg de DJ de bezoekers in een zinderende stemming. De organisatie kijkt na bijna 3 jaar dan ook terug op een bijzonder geslaagd weekend op De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Dat smaakt naar meer!

De karavaan trekt voor het eerst verder naar Tilburg. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli is Festival TREK - het grootste rondreizende foodfestival van Nederland - te vinden in het Spoorpark. Kijk voor meer informatie op de website: www.festival-trek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant